15 Mayıs 2024
  • Bursa21°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara18°C

SURVİVOR'DA BÜYÜK KAVGA..

kimlerin adı yazıldı?

Survivor'da büyük kavga..

13 Mart 2017 Pazartesi 08:04

Survivor'da nefes kesen dokunulmazlık oyunlarının ardından izleyenleri şaşkına uğratan kararlar alındı. İlk gün olanlar tahmin edilirken, ikinci dokunulmazlık oyununda yaşananlar büyük şaşkınlık yarattı.
 
Dokunulmazlık oyunlarını kaybeden ünlüler takımı önce takım olarak Şahika'nın adını yazdı. Bunun ardından bireysel dokunulmazlık ödülünü alan Sedat, Adem Kılıççı'nın adını vererek ikinci aday olarak Adem'i çıkardı.
 
İkinci dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında tam anlamıyla bir kaos yaşandı. Takım kararıyla Fatih elenme adayı olurken İlhan Mansız, Pınar'ın adını vererek herkesi şaşırttı. İlhan bu kararını verirken, Sabriye'deki çıkışı görmezsem olmaz, bu yüzden 7 oyunu da kaybeden Pınar'ı söylemek istiyorum dedi ve herkesi şaşırtan bir karara imza attı.
 
Dokunulmazlık oyununun ikinci perdesinde ise kavgalar ve gerginlikler ön plandaydı. İlhan ve Fatih'in tartışması kavgaya dönüşünce takım arkadaşları bu ikiliyi zor ayırdı. Tartışmanın bir bölümünde 3 yarışmacı İlhan'ı zor tuttu
 
Tüm bunların ardından ünlüler takımı bu hafta da 4 aday ile ada konseyine çıkıyor olacak. Ünlüler takımını bu hafta da zor günler bekliyor.
 
d9c46557-035f-4de6-a9a8-59703d0f0226.jpg
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Magazin