16 Aralık 2025
  • Bursa3°C
  • İstanbul5°C
  • Ankara1°C

SURİYE DEVLET BAŞKANI EŞ-ŞARA'DAN İSRAİL İLE ANLAŞMA SİNYALİ

Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara, "İsrail ile yapılan güvenlik görüşmelerinin önümüzdeki günlerde sonuç verebileceğini" söyledi.

Suriye Devlet Başkanı Eş-Şara'dan İsrail ile anlaşma sinyali

18 Eylül 2025 Perşembe 11:10

Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara, "İsrail ile yapılan güvenlik görüşmelerinin önümüzdeki günlerde sonuç verebileceğini" söyledi. Olası bir güvenlik anlaşmasının "gerekli" olduğunu ifade eden eş-Şara, "Anlaşma, Suriye'nin hava sahası ve toprak bütünlüğünü garanti altına almalıdır" dedi.

Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş- Şara'dan İsrail ile olası güvenlik anlaşmasına dair önemli açıklamalar geldi.

"NORMALLEŞME MASADA DEĞİL"

Suriye basınında yer alan haberlere göre; "İsrail ile yapılan güvenlik görüşmelerinin önümüzdeki günlerde sonuç verebileceğini" belirten eş-Şara, buna rağmen "normalleşmenin şu anda masada olmadığını" vurguladı.

Güvenlik anlaşmasının "gerekli" olduğunu söyleyen eş-Şara, "Anlaşma, Suriye'nin hava sahası ve toprak bütünlüğünü garanti altına almalıdır" dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dünya