27 Nisan 2024
  • Bursa19°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara22°C

SOYLU:İNTİKAM ALINACAK

Bakan Süleyman Soylu, şehitler için düzenlenen törende konuştu

Soylu:İntikam alınacak

11 Aralık 2016 Pazar 13:54

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Emniyet Müdürlüğü bahçesindeki törende sert konuştu. Bakan "Bu anı izleyen, belki de gülerek izleyen tavrımızı merak edenler vardır. Bu şehitlerimizin önünde söz veriyorum bunu yapanlardan intikam alınacak" dedi.

İçişleri Bakan Süleyman Soylu, İstanbul Emniyet Müdürlüğünün bahçesinde şehit olan 5 polisi için düzenlenen törende sert mesajlar verdi.törende duygusal bir konuşma yapan Soylu “Devletin kılıcı uzundur hesap soracağız. Bu anı izleyen, belki de gülerek izleyen tavrımızı merak edenler vardır. Bu şehitlerimizin önünde söz veriyorum bunu yapanlardan intikam alınacak” diye konuştu.

İçişleri Bakanı Soylu törende yaptığı konuşmada, "Vefa da Kadir de Adem de İlker de Hasan da bütün şehitlerimiz bilsin; o insanlıktan çıkmış alçaklara şunu söylüyoruz; yarından tezi yok Türkiye Cumhuriyeti Devletinin güvenlik güçlerinin birinci öncelikli işi bunu yapanlardan intikam almaktır, karada, havada, denizde, nerede olursa olsun... Hangi güce sığınmışlarsa sığınsınlar, Türk milleti bu kanı yerde bırakmayacaktır. Maliyeti ne olursa olsun bu hesap görülecektir." dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem