30 Nisan 2024
  • Bursa16°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara21°C

'SIR PERDESİ KALDIRILIYOR'

Yılın ilk cinayeti “Fulya ile Umudun Olsun” programında çözüldü…

'Sır perdesi kaldırılıyor'

05 Şubat 2022 Cumartesi 13:14

“Fulya ile Umudun Olsun” 6 yıldır kayıp Tülay Ateş olayındaki ‘sır perdesini’ kaldırıyor..!

6 yıldır kayıp Tülay Ateş’in kullandığı astım ilacı bulundu, jandarma canlı yayında harekete geçti!.. Tülay Ateş cinayete mi kurban gitti?

Yılın ilk cinayeti FOX’ta ekrana gelen “Fulya ile Umudun Olsun” programında çözüldü…

83 gündür kayıp emlak zengini Kerziban Keskin’in katil zanlısı cinayeti Fulya Öztürk’e itiraf etti. 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi… Kerziban Keskin cinayeti sonrası “Fulya ile Umudun Olsun” ekibi yıllardır çözülmeyi bekleyen bir başka kayıp ihbarının peşine düştü.

“Fulya ile Umudun Olsun” 6 yıldır kayıp Tülay Ateş’in izini sürdü…

18 yaşındaki Tülay Ateş 4 Ekim 2016 günü Balıkesir’in Gönen ilçesinin Havutça mahallesinde kayboldu… Genç kızın ailesi, polis ve jandarmaya haber verdi. Yapılan tüm aramalara rağmen Tülay Ateş’ten haber alınamadı. Ateş ailesi aradan yıllar geçse de kızlarından umudunu kesmedi.

6 yıldır kızları Tülay Ateş’ten haber almayan annesi Kıyafet ve babası Şakir Ateş “Fulya ile Umudun Olsun” programına başvurdu… Tülay Ateş’in hikayesini inceleyen “Fulya ile Umudun Olsun” ekibi gelişmeleri bir hafta boyunca ekrana taşıdı.

Fulya Öztürk, dikkatleri 4 Ekim günü Ateş ailesinin evinde yaşananlara çevirdi… Canlı yayın sırasında ise evin bahçesinde son kullanma tarihi Kasım 2016 olan astım ilacı bulundu…

Astım ilacı olmadan dışarı adım atamayan Tülay Ateş’in o gün ilacı olmadan sokağa çıkmış olması evden kaçırıldı mı şüphesini gündeme getirdi…

“Fulya ile Umudun Olsun” programında ekrana gelen görüntülerin ardından Sarıköy İlçe Jandarma Karakolu’na bağlı ekipler harekete geçti…Canlı yayında Tülay’ın astım ilacını delillendirdi.

6 yıl sonra yaşanan bu gelişmenin ardından “Fulya ile Umudun Olsun” programında yeni bir cinayet daha mı çözülüyor sorusu akıllara geldi…

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sinema-TV