18 Mayıs 2024
  • Bursa24°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara23°C

SİLAHLI SALDIRININ SEBEBİ GEÇ GELEN SİPARİŞ

2 kişi yaralandı.

Silahlı saldırının sebebi geç gelen sipariş

07 Mayıs 2016 Cumartesi 22:30

Beşiktaş'ta bir gece kulübünün önündeki silahlı saldırıda gece kulübünün güvenlik görevlisi olan 2 kişi yaralandı. Saldırının, içeride 3 müşteriyle garsonlar arasında başlayan "geç gelen sipariş" tartışması üzerine gerçekleştiği öğrenildi. Saldırı anı bir işyerinin güvenlik kamera kayıtlarına saniye saniye yansıdı.

Gayrettepe Yıldız Posta Caddesi'nde bulunan bir gece kulübüne eğlenmeye giden 3 kişi ile kulüp çalışanları geç gelen sipariş nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışma uzayınca 3 arkadaş kulüpten çıkarıltıldı. Kulüpten çıkarılan 3 kişi silahla geri döndü. Açtıkları ateşte gece kulübünün kapı görevlileri Ercan D. ve Hasan Hüseyin E. yaralandı. Saldırganlar otomobille kaçarken ağır yaralı Ercan D. ve bacağından yaralanan Hasan Hüseyin E. de Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olaydan sonra saldırganların peşine düşen polis gece kulübü çalışanlarının da ifadesine başvurdu. Ateş açıp kaçan 3 arkadaşın, kulübe giriş sırasında da görevlilerle kısa süreli tartışma yaşadığı iddia edildi.

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis saldırganların kimliğini belirledi. Bir işyerinin güvenlik kamerası da saldırı anını saniye saniye kayıt etti. Öte yandan aynı gece kulübünde geçen yıl da otomobilden ateş açılmış, kurşunlardan birinin isabet ettiği İsveçli turist Maggie Badgo hayatını kaybetmişti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3.Sayfa