05 Mayıs 2024
  • Bursa13°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara10°C

SEVGİLİLER GÜNÜ'NÜN GÖZDESİ

Vatandaşlar, en çok güle ilgi gösterdi...

Sevgililer Günü'nün gözdesi

13 Şubat 2021 Cumartesi 11:24

Yarın kutlanacak olan 14 Şubat Sevgililer Günü öncesinde vatandaşlar hediye olarak en fazla güle ilgi gösterdi. 

Sevdiklerine bu özel günde hediye almak isteyenler, en çok gülü tercih etti. Çiçekçi İdris Yetimoğlu, bu yıl en çok satılan ürünün gül olduğunu söyedi.

Yetimoğlu, “Hazırlıklarımızı yaptık, yaklaşık 1 aydır da yapıyoruz. Pandemiden dolayı tedirgin olsak da normal zaman gibi hazırlıklarımızı yaptık, tamamladık. Müşterilerimizi bekliyoruz. Gül bu işin vazgeçilmezi. Çok fazla tercih ediliyor. Yanında orkide ve muadilleri de tercih ediliyor. Hafta sonu yasaklarından dolayı işlerde aşırı bir düşüş var. Asıl sevgililer gününün olduğu gün yarın. Bugün aşırı bir düşüklük var. Paket servisimiz de düşük. Yarın belki olabilir diye bekliyorum, tahmin ediyorum." diye konuştu.

Çiçekçi Mehmet Biner ise, “Cumartesi ve Pazar günü yayınlayan genelgeyle saat 10.00 ile 17.00 arasında müşterilerimiz gelerek mağazalarımızdan çiçeklerini alıp, sevdiklerine, eşlerine, annelerine, babalarına götürebilirler. Her zaman olduğu gibi bu sene de sevgililer günün de gözde olan ürün gül. Onun yanında ayriyeten saksı bitkileri satıyoruz. Orkide, solmayan gül gibi bu ürünlerde yanlarında tercih ediliyor. Karışık buketlerimiz oluyor aynı zamanda, Adreslere de gece 00.00’a kadar çiçek dağıtımı yapıyoruz.” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem