21 Eylül 2024
  • Bursa19°C
  • İstanbul22°C
  • Ankara23°C

ŞEHİTLERİN İSMİ ORHANGAZİ'DE YAŞATILACAK

Orhangazi Belediyesi şehitlerin isimlerini...

Şehitlerin ismi Orhangazi'de yaşatılacak

14 Temmuz 2016 Perşembe 14:55

Orhangazi Belediyesi Orhangazi'de 6 farklı parka Orhangazili şehitlerin isimlerini verdi. Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'ın talimatı ile gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, alınan meclis kararlarıyla, ilçe genelindeki 6 farklı parkta şehitlerin isimleri yaşatılıyor.

Şehit Erhan Öztürk'ten sonra, eski Yunuslu Park'a Şehit Oktay Özçelik, Hürriyet Mahallesi stadyum yanındaki parka Şehit Metin Güney, Hürriyet Mahallesi'ndeki bir başka parka Şehit Hüseyin Turan, Hürriyet Cami yanındaki parka Şehit Murat Solak ve Yeniköy'deki bir parka ise Şehit Kadir Yeşil isimleri verildi. Parklara şehitlerin isimlerinin verilmesi vatandaşlar tarafından da büyük takdir gördü.

ŞEHİTLERİN İSİMLERİ YAŞATILIYOR

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, "Orhangazi'de son dönemde yeniden düzenleme yaptıkları ve ilçeye yakışır bir hale getirdikleri parklara şehitlerimizin isimlerini verdik. Her biri için ayrı meclis kararları aldık. Bu konuda duyarlı yaklaşan tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu aziz vatan için canını vermiş şehitlerimiz için ne yapsak azdır diyerek, bizler böyle bir karar alarak en azından şehitlerimizin isimlerini yaşatmış oluyoruz. Şehitlerimize tekrar Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum." dedi. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa