21 Eylül 2024
  • Bursa23°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara22°C

ŞEHİT YÜZBAŞI MEMLEKETİNE UĞURLANDI

Yüzbaşı Alper Kalem, Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlarda şehit düştü

Şehit yüzbaşı memleketine uğurlandı

30 Nisan 2016 Cumartesi 18:49

Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlarda şehit düşen Yüzbaşı Alper Kalem'in cenazesi düzenlenen törenin ardından memleketine gözyaşları arasında uğurlandı.

Mardin 70'inci Mekanize Tugay Komutanlığı Selen Kışlasında yapılan törene, Vali Ömer Faruk Koçak, 70'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Salih Kırhan, İl Jandarma Komutanı Albay Alaaddin Karsavuran, İl Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel ve şehit yakınları katıldı.

Şehidin Türk Bayrağına sarılı naaşının alana getirilmesiyle başlayan törende öz geçmişi okundu.

Törende birlik adına konuşma yapan Yarbay Kubilay Karadeniz, "Hukuku, insan temel ve hak özgürlüklerini eşitliği ve demokrasiyi dilinden düşürmeyen ancak devletin sunduğu tüm bu haklardan faydalanarak insanlığa, hukuka, demokrasiye ve özgürlüğe tamamen aykırı ve ters en alçak cinayetleri işleyenler ve bu cinayetlere alkış tutanlar şunu asla unutmasın. Türkiye Cumhuriyeti kanunları önünde yaptıkları bu caniliklerin hesabını mutlaka vereceklerdir. Biz terör örgütünün amaçlarına ulaşmasını engellemek ve kanun hakimiyetini sağlamak maksadıyla görevlerimize daha bir inanç azim ve kararlılıkla devam edeceğiz." dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem