21 Eylül 2024
  • Bursa23°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara22°C

ŞEHİT POLİSLER GÖZYAŞLARI İLE UĞURLANDI

Gaziantep'te bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında şehit olan polis memurları Serdal Şakir ve Yusuf Erin için Gaziantep Çevik Kuvvet Şube...

Şehit polisler gözyaşları ile uğurlandı

02 Mayıs 2016 Pazartesi 15:45

Gaziantep'te bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında şehit olan polis memurları Serdal Şakir ve Yusuf Erin için Gaziantep Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.

Saygı duruşu ve şehitlerin öz geçmişlerinin okunmasının ardından yakınları tabut başına gelerek gözyaşı döktü.

Şehit Yusuf Erin'in eşi Rabia ile oğlu Hüseyin Cevher Erin, bir süre naaşın başında bekledi. Annesinin elini bırakmayan şehidin oğlu, babasının tabutuna sarıldı.

Evli ve 2 çocuk babası şehit polis memuru Serdal Şakir'in oğlu 13 yaşındaki Baran Şakir de, babasının tabutu önünde gözyaşı döktü.

Şehit Erin'in babası Hüseyin Erin ise, oğlunun naaşı başında gözyaşları içinde dua ederek, "Ya Rabbi sana şükürler olsun, oğlum sana bütün haklarımı helal ediyorum, ben de arkandan geleceğim." ifadelerini kullandı.

Törende konuşan Vali Ali Yerlikaya, "Toprağın altındaki gazi şehirdeki bütün şehitler 180 derece kucağını açarak Yusufumuzu, Serdalımızı kucaklıyorlar. Hoş geldin! "Sen bu şehri imanın, inancın, bizim yolumuzda duruşunla korudun" diyerek onları kucaklıyorlar. Biz doğru yoldayız. Biz iyilerle beraberiz." dedi.

İl Müftüsü Ahmet Çelik'in ettiği duanın ardından şehit Yusuf Erin'in cenazesi memleketi Hatay'ın Dörtyol ilçesine gönderildi. Şehit Serdal Şakir'ın naaşı ise, Gaziantep Asri Mezarlığı'na götürüldü.

Törene; şehitlerin yakınlarının yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti milletvekilleri Nejat Koçer, Abdulkadir Yüksel ve Canan Candemir Çelik, İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren ve diğer ilgililer katıldı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem