24 Aralık 2025
  • Bursa10°C
  • İstanbul11°C
  • Ankara5°C

ŞEHİT POLİS, DÜĞÜNÜ İÇİN DAVETİYE BASTIRMIŞ

Şırnak’ın Silopi ilçesinde PKK’lı teröristlerin kurduğu mayınlı tuzağın patlatılması sonucu şehit olan polis memuru Savaş Akyol’un (22) Ankara’daki baba ocağına ateş düştü. Nişanlı olduğu öğrenilen şehit Akyol’un davetiye bastırdığı ve 15 gün sonra düğün

Şehit polis, düğünü için davetiye bastırmış

Şırnak’ın Silopi ilçesinde PKK’lı teröristlerin kurduğu mayınlı tuzağın patlatılması sonucu şehit olan polis memuru Savaş Akyol’un (22) Ankara’daki baba ocağına ateş düştü. Nişanlı olduğu öğrenilen şehit Akyol’un davetiye bastırdığı ve 15 gün sonra düğün yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

Silopi ilçesinde polis aracının geçişi sırasında yaşanan patlamada 4 Özel Harekât polisi şehit oldu. Şehit olan polis memurlarından Savaş Akyol’un Ankara Sincan’daki baba ocağına ateş düştü. Ölüm haberini aileye, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri bildirdi. Belediye ekipleri tarafından şehidin evinin önüne taziye çadırı kurulurken, çevredeki binalara Türk Bayrağı asıldı. Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, taziye evini ziyaret etti.

22 yaşındaki şehidin nişanlı olduğu ve 15 gün sonra düğün yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Polis memuru Akyol’un düğün davetiyelerini de basıp dağıttığı ortaya çıktı.

Öte yandan, şehidin cenazesinin Yozgat’ın Şefaatli ilçesinde defnedileceği belirtildi.



Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem