17 Mayıs 2024
  • Bursa19°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara21°C

ŞANLIURFA’DA OTOMOBİLİ TARADILAR

Cezaevi ziyaretinden dönen ailenin içinde bulunduğu araca ateş açıldı.

Şanlıurfa’da otomobili taradılar

09 Temmuz 2016 Cumartesi 16:27

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde cezaevi ziyaretinden dönen ailenin içinde bulunduğu araca ateş açıldı. Açılan çapraz ateşte otomobilde bulunan 6 aylık bebek hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre olay, Siverek merkezine 4 kilometre uzaklıktaki Gözelek Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Nevin Tüysüz, 6 aylık bebeği Seyhan ile eniştesi Mevlüt Gözcü ve yeğeni Yağmur Gözcü ile birlikte cezaevinde yatan kardeşini ziyaret ettikten sonra Mevlüt Gözcü yönetimindeki 34 HB 3061 plakalı otomobil ile dönüşe geçti. Araca, Gözelek Mahallesi yakınlarında kimliği belirsiz kişilerce tabanca, av tüfeği ve kalaşnikof tüfekle ateş açıldı. Açılan ateş sonucu sürücü Mevlüt Gözcü, kızı Yağmur Gözcü, baldızı Nevin Tüysüz ile yoldan geçen Ahmet Seyhan Bozdağ yaralandı. Saldırıda yaralanan Nevin Tüysüz'ün kucağında bulunan Seyhan bebek yaşamını yitirdi.

Olayın hemen ardından bölgeye çok sayıda jandarma sevk edilirken, saldırganlar kaçtı. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye sevk edilirken, jandarma ve polis ekipleri, silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişilerin kimliklerinin saptanması ve yakalanması için çalışma başlattı.

olay-yeri-001.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3.Sayfa