04 Mayıs 2024
  • Bursa16°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara17°C

"SANDIKLARA SAHİP ÇIKACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara mitinginde konuştu...

"Sandıklara sahip çıkacağız"

23 Mart 2019 Cumartesi 17:34

Cumhur İttifakı Büyük Ankara Mitingi, Ankara Hipodrom Meydanı'nda gerçekleştirildi. Mitingde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli konuştu.
 
Son dakika haberleri...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın Büyük Ankara mitingine katıldı. Erdoğan, bir süre çalınan Kayahan’ın 'Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi' adlı şarkısına eşlik etti. Erdoğan, Ankara’nın yiğitler, seğmenler, gaziler diyarı, milli mücadelenin karargahı, istiklalin ve istikbalin başkenti olduğunu söyledi.
 
Mitinge katılım sayısının 450 bin olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara, 'Biz 31 Mart’a hazırız' diyor. Son virajdayız, inşallah 31 Mart akşamında Ankara’yı sizler taçlandıracaksınız ve gerek AK Partili kardeşlerim kendi içinde birlik beraberlik, MHP’li kardeşlerim kendi içinde birlik beraberlik ve her ikisi Cumhur İttifakı olarak bir ve beraber, kendi aralarında oy kaybına fırsat vermeden, sandıkları patlatacağınıza inanıyorum. Rabbim ülkemizin tökezlemesini, milletimizin zayıf düşmesini bekleyenlere fırsat vermesin. Rabbim Orta Asya’dan Afrika’ya, Kafkaslardan Balkanlara kadar, ülkemizi muhafaza ve muzaffer eylesin. Sandıklara sahip çıkacağız. Tüm sandık görevlileri, sandıklara sahip çıkacağız. 31 Mart sandıklarda hesaplaşma değil, geleceğimizi tayin etme yeri haline dönüşecektir. Bunun için 31 Mart’ta demokrasi ve kalkınma yolunda durmak yok, yola devam." dedi.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem