01 Mayıs 2024
  • Bursa17°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara18°C

SALOMON CAPPADOCİA BAŞLIYOR

Salomon Cappadocia Ultra-Trail®, Kapadokya'nın büyülü atmosferinde binlerce koşucuyu ağırlamaya hazırlanıyor...

Salomon Cappadocia başlıyor

15 Eylül 2022 Perşembe 10:40

Kapadokya’nın, hayalle gerçeğin buluştuğu eşsiz coğrafyasında festival havasında unutulmaz bir koşu deneyimi sunan Salomon Cappadocia Ultra-Trail® yarışı, 15-16 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek. Olağanüstü doğal güzellikleri ve emsalsiz tarihi ile UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan Kapadokya’yı bir uçtan öbür uca yüksek platolar ve vadilerden koşarak geçen uzun mesafe patika koşusu olan Salomon Cappadocia Ultra-Trail®, bu yıl 65 ülkeden yaklaşık 3.000 sporcuya ev sahipliği yapacak. Katılımcıların yüzde 55’i, yabancı koşuculardan oluşacak. 

Deneyimli ekibi ile turizm ve sportif organizasyonlarda dünya çapında pek çok ilke imza atan Argeus Travel & Events tarafından Türkiye’deki en geniş katılımlı patika koşusu olarak 2014 yılından bu yana düzenlenen Salomon Cappadocia Ultra-Trail®, bu yıl da patika koşularının dünya markası Salomon’un isim sponsorluğunda gerçekleştirilecek.

Canon, Corendon, Diana Travel, markaları bu yıl da Salomon Cappadocia Ultra-Trail®’e co-sponsor olarak destek olurken, akıllı saat markası Garmin, ilk kez co-sponsorlar arasında yer alacak.  Züber, PT Academy, Salcano, View Sonic, Dinler Grup ve Elai Cappadocia markaları da Salomon Cappadocia Ultra Trail®’e sponsorluk desteği verecek. Etkinliğin sosyal sorumluluk ortaklığını geçtiğimiz yıl olduğu gibi Adım Adım üstlenecek. 

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, T.C. Nevşehir Valiliği, Ürgüp Kaymakamlığı, Ürgüp Belediyesi ve Türkiye Atletizm Federasyonu ile T.C. Kültür Bakanlığı-Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı güçlü destekleri ile Salomon Cappadocia Ultra-Trail®’in yanında yer alacak.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor