20 Mayıs 2024
  • Bursa22°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara27°C

SALDIRI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Başbakan yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası...

Saldırı ile ilgili önemli açıklama

02 Ocak 2017 Pazartesi 21:00

Başbakan yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası REİNA saldırısı ile ilgili açıklama yaptı.
Kurtulmuş, Reina saldırısının ardından sosyal medyada atılan mesajlar ilişkin "Bununla ilgili olarak provokatif olarak kullanılan bütün sosyal medya hesaplarını takip ediyoruz. Burası dingonun ahırı değil. Üç beş tane sosyal medya trolünün bu milletin arasına nifak sokmasını izleyecek değiliz" diye konuştu.
 
Kurtulmuş, 2017 yılının ilk saatlerinde İstanbul'da yapılan terör saldırısı ile Türkiye'ye 2017 yılında da terör saldırılarının devam edileceği ve Türkiye'nin Suriye'de yürüttüğü başarılı operasyonlara karşı bir mesaj verilmek istendiğini belirterek, bu saldırı ile insanlar arasında hayat tarzları ve inanç farklılıkları üzerinden ayrıştırma yapılmaya çalışıldığını söyledi.
 
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, “Çok zor bir soruşturma. Çok titizlikle sürdürülmesi gereken bir soruşturma. Bir kelime dahi fazla bilgi verilecek bir soruşturma değildir. 8 kişi gözaltındadır. Teröristle ilgili ipuçları ve eşkali ile ilgili verilere ulaşılmıştır. Bundan sonraki süreçte hızla kimlik tespitinin yapılmasına gidilecektir. Ümit ediyoruz ki sadece terörist değil varsa başka bağlantıları, o anda içeride ya da dışarıda destek vermiş olanlar varsa, onlar ve arkasındaki güçleri ortaya çıkartmamız mümkün olur” dedi.
 
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem