20 Mayıs 2024
  • Bursa16°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara19°C

RENAULT EKİPMAN ÜRETECEK

Renault'tan açıklama geldi...

Renault ekipman üretecek

02 Nisan 2020 Perşembe 16:10

TOFAŞ'tan sonra OYAK Renault'ta Bursa İl Sağlık Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttüğü çalışma kapsamında, salgın ile mücadele eden sağlık personelinin virüsten korunması amacıyla hastanelerde kullanılan mobil test ve numune alma kabini, entübasyon kuvözü ve ateş ölçüm ünitesi gibi tıbbi ekipmanları üretmeye başladı.

Bursa haber...

Renault, yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını ile mücadelede ihtiyaç duyulan tıbbı malzeme bulunurluğuna destek olmak amacıyla, ekipman üretimine başladı. Sağlık sektöründe görev yapan personelin virüsten korunması amacıyla  geliştirilip üretilen, hekimlerce doğrulanmış tıbbi destek ekipmanları, mobil test ve numune alma kabini, entübasyon kuvözü ve ateş ölçüm ünitesi gibi ekipmanların ilk partisi hastanelere teslim edildi. 

Bursa haber...

Oyak Renault tarafından üretimi gerçekleştirilen tıbbı ekipmanların ilk partisi, Bursa Şehir Hastanesi ile Bursa Yüksek İhtisas Hastanesi’ne teslim edildi. Oyak Renault, Bursa İl Sağlık Müdürlüğü ile koordineli olarak sağlık sektörüne yönelik destek çalışmalarını sürdüreceği bildirildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet