27 Nisan 2024
  • Bursa23°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara23°C

PORTEKİZ 0 - 3 HOLLANDA

2016 Dünya Ligi A2 Grubu maçları İzmir Alsancak Atatürk Voleybol Salonu'nda devam ediyor.

Portekiz 0 - 3 Hollanda

18 Haziran 2016 Cumartesi 18:29

Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIVB) tarafından düzenlenen 2016 Dünya Ligi A2 Grubu maçları İzmir Alsancak Atatürk Voleybol Salonu'nda devam ediyor.

Günün ilk maçında Portekiz ile Hollanda karşı karşıya gelirken, mücadeleyi 25-14, 25-18 ve 25-17'lik setlerle Hollanda 3-0 kazandı.

Galibiyet sonrası konuşan Hollanda Milli Takımı Baş Antrenörü Gido Vermeulen, çok iyi bir oyun ortaya koyduklarını ve az hata yaparak maçı kazandıklarını söyledi.

Hollanda Milli Takım Kaptanı Jasper Diefenbach ise yaptığı açıklamada, "Daha önce Portekiz'e karşı çok zorlu maçlar oynamıştık. Bugün rahat bir şekilde kazandık. Bizim için güzel bir galibiyet oldu." dedi.

Portekiz Milli Takımı Baş Antrenörü Francisco Santos, bir gün önce oynadıkları maçın yorgunluğunu atamadıkları belirterek, "Dört setlik bir maçtan sonra bugün tekrar oynamaları takımımı oyundan düşürdü. Hollanda takımı bugün çok iyi bir oyun ortaya koydu, tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Portekiz Milli Takım Kaptanı Alexandre Ferreira ise fiziksel olarak çok yorgun olduklarının altını çizerek. "Bu yüzden oyun içerisinde çok basit hatalar yaptık, bu da kaybetmemize yol açtı." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor