16 Mayıs 2024
  • Bursa15°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara14°C

POLİS HER YERDE SERİ KATİLİ ARIYOR

3 kişinin katil zanlısı olarak aranan A.F'yi yakalamak için Pendik Kaynarca'yı...

Polis her yerde seri katili arıyor

01 Haziran 2016 Çarşamba 17:40

İstanbul polisi, tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'nın da aralarında bulunduğu 3 kişinin katil zanlısı olarak aranan A.F'yi yakalamak için Pendik Kaynarca'yı mercek altına aldı. Polis, her yerde A.F'yi arıyor. A.F'nin tanıdıklarına, "Hayat bir oyun. Ben de bir oyun kurguluyorum. Sonra da istediğimi bu oyundan eliyorum. Game Over." dediği öğrenildi.

Tuzla'da 27 Mayıs günü tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı öldüren ve daha sonra kayıplara karışan A.F'yle ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. Soruşturmayı İstanbul polisi dışında, Ankara Emniyet Müdürlüğü, MİT ve askeri istihbaratı da takip ediyor. A.F'nin kullandığı cep telefonu numarasının dökümüne ulaşan polis, zanlının öldürdüğü Fatma Kayıkçı'yla 6 ay içinde sadece iki kez görüştüğünü belirledi. Fatma Kayıkçı'nın A.F'nin ev sahibi olduğu, görüşmenin içeriğinin de kirayla ilgili olabileceği belirtildi.

A.F'nin tanıdıklarıyla görüşen polis, çok ilginç bilgilere de ulaştı. Bilgisayar oyununa meraklı olan A.F'yi tanıyanlar "A.F, çok bilgisayar oyunu oynuyordu. Kendini o kadar kaptırmıştı ki hayatı bir oyun olarak görüyordu" dedi. A.F'nin arkadaşlarına "Hayat bir oyun. Ben de bir oyun kurguluyorum. Sonra da istediğimi bu oyundan eliyorum. Game Over" dediği öğrenildi.

İletişim araçlarından uzak durduğu belirlenen A.F'nin kredi kartı kullanmadığı, ankesör telefonlarıyla bile görüşmediği ortaya çıktı. Yurt dışına çıkma ihtimalinin yüksek olduğu tahmin edilen A.F'yi yakalamak için İstanbul Cinayet Bürosu özel ekip oluşturdu. 10 ayrı ekip A.F'nin son olarak görüldüğü Pendik Kaynarca'da çalışma yapıyor.. Ekipler, günlük kiralık dairelerden ormanlık alana kadar her tarafta arama çalışmalarına devam ediyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem