17 Mayıs 2024
  • Bursa14°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara8°C

POLİS ANNE VE BABASINI ÖLDÜRDÜ

Bıçakla kendini yaraladı.

Polis  anne ve babasını öldürdü

24 Mayıs 2017 Çarşamba 16:27

Polis memuru Muhammet Ömer Eroğlu, beylik tabancasıyla babası 60 yaşındaki Mustafa Eroğlu ve annesi 54 yaşındaki Fatma Eroğlu'nu öldürüp, bıçakla kendini yaraladı.
 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü emrinde görev yapan polis memuru Muhammet Ömer Eroğlu, izin alarak ailesinin yaşadığı Hatay'a geldi. Bugün öğleden sonra merkez Antakya ilçesi Aksaray Mahallesi 7 sokaktaki Demet Apartmanı'na giden Eroğlu, bilinmeyen bir nedenle anne ve babasıyla tartışmaya başladı.33 yaşındaki olis memuru Muhammet Ömer Eroğlu, tartışamın büyümesi üzerine beylik tabancasıyla babası ve annesine kurşun yağdırdı. Eroğlu çifti olay yerinde yaşamını kaybetti., Polis Muhammet Ömer Eroğlu ise bıçakla kendini yaraladı.
 
Silah seslerini duyan komşularının ihbarı üzerine bölgeye polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Eve giren polis ekipleri, yaralı katil zanlısı Muhammet Ömer Eroğlu'nu ambulansla Hatay Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.
 
Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından cenazeler otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3.Sayfa