19 Mayıs 2024
  • Bursa17°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara18°C

PAZARLAMA ZİRVESİ BURSA'DA

İnteraktif Pazarlama Zirvesi Cuma günü Bursa'da gerçekleşecek

Pazarlama Zirvesi Bursa'da

11 Nisan 2018 Çarşamba 18:17

Pazarlama iletişim alanında Türkiye'nin ilk dergisi olan Marketing Türkiye Dergisi tarafından her yıl Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden düzenlenen IPZ – İnteraktif Pazarlama Zirvesi bu yıl da 13 Nisan Cuma günü Bursa'da gerçekleşecek.
 
Bursa Hilton Hotel'de sabah 09:00'da başlayacak ve yarım gün sürecek etkinlik Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni ve Marketing Management Institute (MMI) Türkiye Başkanı Günseli Özen'in açılış konuşması ile başlayacak. Programda Future Bright Group Managing Partner'dan Akan Abdula, Psikolog Hasan Arslan, GarentaPRO Satış Müdürü Orçun Hafızoğlu, Yapı Kredi Kobi Merkezi Satış Kanalı ve İş Geliştirme Direktörü Burak Bıçaklar, Chubb Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özek ve Arçelik Pazarlama A.Ş. Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmet Tüfekçi konuşmacılar arasında yer alıyor.
 
Asıl Bildiklerimiz Bizi Öldürüyor, İlişkide Yeni Model: İnsan ve Araba, Problemleri Anlayan ve Çözüm Sunabilen Akıllı İş Modelleri, Türkiye'de Girişimcilik & Finansman Kaynakları, Akıllı İşler Akıllı Sigorta ister ve Markalar Yolculuğu başlıklarında gerçekleşecek oturumların ardından etkinlik öğlen yemeği ile son bulacak. Katılımın ücretsiz olduğu etkinlik tüm pazarlama profesyonellerine açık olacak.
 
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa