11 Mayıs 2024
  • Bursa14°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara17°C

PARÇALANARAK CAN VERDİ

Otomobilin çarptığı yayanın kolu ve bacağı koptu.

Parçalanarak Can Verdi

11 Temmuz 2016 Pazartesi 22:16

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, otomobilin çarptığı yayanın kolu ve bacağı koptu. Kopan kol karşı şeride düştü. Üzerinden arabaların geçtiği kolu, bir vatandaş ayağı ile iterek yol kenarına aldı. Kazada ağır yaralanan genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, 16.30 sıralarında Ereğli Alaplı karayolu Kışla Mahallesi'nde meydana geldi. Yolun karşısına geçmek isteyen 17 yaşınki Burak Gültekin'e, iddiaya göre, Yavuz D.'nin (21) kullandığı 67 TY 110 plakalı otomobil, hızla çarptı. Bunun üzerine gencin kolu ve bacağı koptu. Kopan kol yolun karşı şeridine fırladı.

Üzerinden arabaların geçtiği kolu bir vatandaş, ayağı ile iterek yol kenarına aldı. Kazada ağır yaralanan Burak Gültekin, 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından, özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Gültekin, kurtarılamadı.

Bu arada yaralının ambulansla hastaneye kaldırıldığı sırada kazayı haber alan Burak Gültekin'in yakınları, sürücü Yavuz D.'ye saldırdı. Olay yerinden kaçan sürücü, polise teslim oldu.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3.Sayfa