21 Mayıs 2024
  • Bursa15°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara16°C

'OYUNA GELMEYECEĞİZ'

Beşiktaş Başkanı Orman'dan çok konuşulacak açıklamalar...

'Oyuna gelmeyeceğiz'

12 Ağustos 2017 Cumartesi 20:48

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün kavga ortamına çekilmeye çalışıldığını savunarak, "Federasyon da dahil olmak üzere bizi federasyonla kavga ettirmeye çalışıyorlar. Oyuna gelmeyeceğiz" dedi.
 
Vodafone Park'ta, Şilili yeni transfer Gary Medel'in basına tanıtımının ardından gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulunan Orman, Beşiktaşlı taraftarların sakin olmasını ve ceza nedeniyle seyircisiz oynanacak yarınki Antalyaspor maçını evlerinde izlemelerini istedi.
 
Taraftarın stat çevresinde maç izlemesine yönelik tutumuna değinen başkan Orman, şöyle konuştu: "Beşiktaşlıları duyarlı ve sakin olmaya davet ediyorum. Herkes maçını evinde seyretsin. Taraftarların arasına sızacak olanlar, olayları daha büyük noktaya getirmek isteyebilir, Beşiktaş'ın adını olaylara karıştırmak isteyebilirler. Evet, Beşiktaş haksızlığa uğradı ama ilk defa da uğramadık. Geçen sezon şampiyonluğa giderken Talisca'nın cezasıyla da haksızlığa uğradık ama şampiyon olduk. Sakin olacağız. Herkes evinde formasını giysin, Beşiktaş için dua etsin. Beşiktaş'ın sokulmasını istedikleri hat var ama oraya girmeyeceğiz. Kimse galeyana gelmesin. Beşiktaş bizim Beşiktaşımız, oynanan oyunlara en başta biz müsaade etmeyeceğiz."
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor