19 Eylül 2024
  • Bursa18°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C

ÖYKÜ ÇELİK: SEVGİYLE BESLENİYORUM

Öykü Çelik, yeni filmi “Yeniden Başlamak” hakkında açıklamalarda bulundu...

Öykü Çelik: Sevgiyle besleniyorum

11 Eylül 2024 Çarşamba 12:31

Yer aldığı pek çok yapımla izleyenleri kendine hayran bırakan güzel oyuncu Öykü Çelik, yeni filmi “Yeniden Başlamak” hakkında MAG Eylül sayısına özel açıklamalarda bulundu.

“Çok huzurlu ve hatta mutlu bir setti.” açıklamasında bulunan Öykü Çelik sözlerine şöyle devam etti: “Tüm ekip birbiriyle uyum içindeydi. Seçilen mekânların da enerjisi çok güzeldi. Yönetmenimiz Kemal Yıldız ile yapımcımız ve senaristimiz Eşref Ziya Beylerin pozitifliği ve çalışkanlığı bütün setin enerjisini iyi yönde etkiledi. Eşref Bey aynı zamanda başrol oyuncumuz olduğu için kendisi de her gün setteydi. Sete katkısı olan herkesin çok mutlu bir şekilde evlerine döndüğüne eminim. Birbirimize o kadar çok alışmıştık ki “Film değil de dizi çekiyor olsaydık.” dedik.”

Sevgi, aşk ve tutkuya dair de açıklamalarda bulunan Çelik “Sevgi, aşk; hayatımda gerçekten çok önemli bir yerde. Sevgiyle besleniyorum. Bir şekilde sevgi kendimizi geliştirmemizi de sağlıyor sevdiklerimize yetebilmemiz için. Bunun dışında sevgi bizi yumuşatıyor ve insan kalmamızı sağlıyor. İnsanın yaşam enerjisinin sevgiden geldiğine inanıyorum.” diye konuştu. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Magazin