16 Mayıs 2024
  • Bursa10°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara11°C

OTELDE SEVGİLİ DEHŞETİ

İstanbul Fatih'te bir otelde sevgili dehşeti yaşandı.

Otelde sevgili dehşeti

21 Haziran 2016 Salı 19:57

İstanbul Fatih'te bir otelde sevgili dehşeti yaşandı. Kırgız uyruklu Rushamzan Turgunov adlı bir kişi, sevgilisi Özbek Gülchakhra Makhamadjanova'nın boğazını kestikten sonra aynı bıçakla intihara kalkıştı. Sevgililerin odasından "hayattan bıktık" notu çıktı.

Olay, Kumkapı Tiyatro Caddesi'ndeki Malabadi Otel'de yaşandı. Kırgız uyruklu Rushamzan Turgunov(33) ile Özbek Gülchakhra Makhamadjanova(44) dün otele gelerek, bir oda kiraladı.

İki sevgilinin kaldığı odadan bugün saat 15.00 sıralarında şiddetli kavga ve çığlık sesleri yükseldi. Sesler üzerine odaya giren otel görevlileri iki sevgiliyi kanlar içinde buldu. Rushamzan Turgunov'un sevgilisi Gülchakhra Makhamadjanova'nın boğazını kestiği, ardından aynı bıçağı defalarca vücuduna saplayarak intihara kalkıştığı ortaya çıktı.

İhbar üzerine otele polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sevgilisi tarafından boğazı kesilen Gülchakhra Makhamadjanova, ağır yaralı olarak Samatya Devlet Hastanesine kaldırıldı. İntihara kalkışan Turgunov ise Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Otel odasında iki sevgiliye ait olduğu belirtilen ve üzerinde " hayattan bıktık" bir not bulunduğu ileri sürüldü. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3.Sayfa