19 Mayıs 2024
  • Bursa15°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara12°C

ORHANGAZİ BELEDİYESPOR KUPADA...

Orhangazi Belediyespor kupada Antalyaspor'a karşı hazır!

Orhangazi Belediyespor kupada...

30 Kasım 2017 Perşembe 09:49

ORHANGAZİ Belediyespor Teknik Direktörü Cevdet Uzunköprü, Antalyaspor maçı öncesi yaptığı açıklamada "Ligde forma şansı bulamayan oyuncularımın kupa maçında kendilerini gösterme şansı olacak” dedi.
 
Ziraat Türkiye Kupası’nın 5’inci turunda Orhangazi Belediyespor, yarın saat 13.30’da Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’u Yalova Stadı’nda ağırlayacak. Çift maçlı eleminasyon usulü oynanacak olan ilk randevu öncesinde ise açıklamalarda bulunan Orhangazi Belediyespor Teknik Direktörü Cevdet Uzunköprü, Antalyaspor’un gücünü bildiklerini ve saygı duyduklarını belirterek, “İyi futbol ve iyi skor istiyoruz. Biz de kupa maçında iyi bir futbol ile galip gelmek istiyoruz. Bu maçtan galip ayrılarak taraftarımızı da mutlu etmek istiyoruz. Ligde forma şansı bulamayan oyuncularımın kupa maçında kendilerini gösterme şansı olacak” dedi.
 
 
Cevdet Uzunköprü hafta sonu ligde oynayacakları Erbaaspor maçının kendileri için daha önemli olduğunu belirterek “Antalyaspor maçında aynı zamanda Erbaaspor maçının da bir provasını yapmış olacağız. Antalyaspor maçından galip ayrılmak istiyoruz ama bizim için hafta sonu oynayacağımız Erbaaspor maçı daha önemli” ifadelerini kullandı.
 
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor