21 Mayıs 2024
  • Bursa14°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara14°C

'OĞUZHAN'A GÖZÜMLE BAKTIM ANLADI O'

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, soruları yanıtladı

'Oğuzhan'a gözümle baktım anladı o'

17 Mayıs 2016 Salı 19:45

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, bir çok yerden teklif gelen Oğuzhan Özyakup'un "seneye de Beşiktaş'ta kalmak istiyorum." açıklamasına Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Sadece gözümle baktım ona anladı o." İfadesini kullandı.

Başkan Fikret Orman, eski ve yeni yönetici arkadaşları, eşleri, teknik ekip ve oyuncularına BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde verdiği barbekü partisinde soruları cevapladı. Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Oğuzhan Özyakup'un Cihan mikrofonlarına "Beşiktaş'ta kalmak istiyorum." dediğini hatırlatan Cihan muhabirine Başkan Fikret Orman, gülerek cevap verdi.

Başkan Orman, çok büyük bir mutluluk yaşadıklarını belirterek başladığı açıklamasında, "Yorulduk çok güzel bir sezon geçirdik. Beşiktaş'a yakışan bir şampiyonluk oldu. Şaibesiz ve bütün spor kamuoyu tarafından kabul edilebilen bir şampiyonluk oldu. Bunu ortaya getiren bütün yönetime, teknik heyete, futbolculara, taraftara hepsi ailece buradayız. Allah seneye de burada güzel bir gün geçirmeyi nasip etsin." dedi.

Cihan muhabirinin, "Oğuzhan Özyakup biraz önce Beşiktaş'ta kalmak istediğini söyledi. Dün sanki fikri biraz değişikti. Bugün görüşme yaptınız mı?" sorusuna Fikret Orman, (gülerek), "Yok. Sadece gözümle baktım ona anladı o." diye cevap verdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor