04 Mayıs 2024
  • Bursa11°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara9°C

OĞLUNUN TABUTUNU OMUZLADI

Yavuz Yılmaz uğurlanıyor...

Oğlunun tabutunu omuzladı

18 Aralık 2017 Pazartesi 11:52

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Yavuz Yılmaz'ın cenazesi ailesi tarafından hastaneden alınarak Marmara İlahiyat Camii'ne götürüldü. Tabuta Mesut Yılmaz da omuz verdi.
 
Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz’ın cenazesi Marmara İlahiyat Camii’ne getirildi. Cenazeyi hastaneye almaya gelen Mesut Yılmaz cenaze aracına binerek camiye geldi. Mesut Yılmaz da tabuta omuz verdi. Yavuz Yılmaz’ın cenazesi cami avlusuna götürüldü. Bu arada cenaze töreninin düzenleneceği cami çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Cami önünde bulunan Mahir İz Caddesi’nin bir bölümü demir bariyerlerle araç trafiğine kapatıldı. Yolun kullanmak isteyenler polis tarafından aranarak caddeye alındı.
 
AİLE TAZİYELERİ KABUL EDİYOR
 
Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Cami’nde cenaze töreni düzenleniyor. Mesut Yılmaz ile eşi Berna Yılmaz cami bahçesinde taziyeleri kabul ediyor. Törene siyaset, iş, sanat ve spor camiasından çok sayıda isim katılıyor. Yavuz Yılmaz, öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Kanlıca Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem