03 Mayıs 2024
  • Bursa11°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara11°C

NARKOTİK POLİSİNE YAKALANDILAR!

İstanbul’dan getirip Bursa’da satacaklardı, narkotik polisine yakalandılar

Narkotik polisine yakalandılar!

14 Temmuz 2018 Cumartesi 17:27

İstanbul’dan Bursa’ya uyuşturucu getirileceğini öğrenen Bursa narkotik polisi, zehir tacirlerini şehrin göbeğinde yakaladı.İstanbul’dan getirip Bursa’da satacaklardı, narkotik polisine yakalandılar. Operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.

Bursa haberleri...

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul’dan Bursa’ya yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği istihbaratı aldı. Ekipler söz konusu uyuşturucuyu şehre getirecek olan aracı takibe aldı. Bursa’ya giriş yaptığı tespit edilen araç, Osmangazi ilçesine kadar takip edildi ve uygun zamanda operasyon yapılarak durduruldu.

Bursa haberleri...

R.T.K. ve Ö.B. isimli 2 şahsın içerisinde olduğu araçta yapılan aramalarda 450 gram sentetik kannobinoid ile 1 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait fişekler ele geçirildi. Araçta bulunan şahıslar gözaltına alındı.

Bursa haberleri...

Narkotik ekipleri tarafından yapılan bir başka operasyonda da, zehir tacirliği yaptığı öğrenilen E.M. isimli şahıs yakalandı. İkametinde bir miktar sentetik kannobinoid ele geçirilen E.M. gözaltına alındı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa