20 Mayıs 2024
  • Bursa20°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara23°C

MUTLU TOPÇU AÇIKLADI

"Sakatlarımızın dönmesini bekliyorum!"

Mutlu Topçu açıkladı

20 Mart 2017 Pazartesi 18:09

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında evinde Aytemiz Alanyaspor’a karşı şok bir skorla 3-1 yenilen Bursaspor’da maç sonu Mutlu Topçu açıklamalarda bulundu.
 
Mutlu hoca yaptığı açıklamada "Çok önemli bir maçtı bizim açımızdan ancak oyuna iyi başlayamadık. Rakibin golünden sonra beraberliği sağladık. Devreye 1-1 girmek bizim için avantaj oldu. Rakibin penaltısı ile geri düştük gol atmak için oyunu kanatlara açtık netice ile sonuçlanmaya pozisyonlarımız oldu. sakatlarımızın iyileşmesini umuyorum. Gerçekten ciddi anlamda bazı bölgelerde sıkıntılar yaşıyoruz. Futbol maç maç değişiyor. Rakip ikinci golü bulunca işimiz daha zor oldu.
 
 
Normalde penaltıcımız Batalla ancak bazen oyuncular bu anlarda konuşur ve anlaşır. İyi olan kim hissettiyse o penaltıyı kullanabilir. Ofans anlamında değişik oyuncular oynattık. Mert, Sercan, Jorquera’yı da bazı bölgelerde denedik. Sakatlarımızın geri gelmesi çok önemli onlara ihtiyaç duyuyoruz. Rakibin öne geçmesi taraftarımızın gol istemesi bizi biraz panikletti. Hayal kırıklığı yaşadığım isimler konusunda bir şey diyemem ancak bazı zamanlarda oyuncuları performansı yeterli olamayabiliyor. Ben hak edene formayı vermek istiyorum." dedi.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursaspor