14 Mayıs 2024
  • Bursa4°C
  • İstanbul10°C
  • Ankara2°C

MÜTHİŞ BİR ESER: "TÜRK PSİKİYATRİSTİN DİVANI"

Psikiyatrist Zeynep Akıncı Pınar, divanından geçen en can yakıcı, çaresiz hikâyeleri çözüm önerileriyle birlikte ele aldı.

Müthiş bir eser: "Türk Psikiyatristin Divanı"

18 Haziran 2017 Pazar 23:02

Psikiyatrist-Yazar Dr. Zeynep Akıncı Pınar, Türkiye’de yaşanan "Bu kadar da olmaz" diyeceğiniz 70 vakayı bir kitapta topladı.
Gelirinin tamamı Türkiye Kadın dernekleri Federasyonu'na bağışlanan kitap, bir anlamda ruhsal bir panorama özelliği taşıyor.
 
Psikiyatrist Zeynep Akıncı Pınar, divanından geçen en can yakıcı, çaresiz hikâyeleri çözüm önerileriyle birlikte ele aldı. Benzer sorunları olanlara yol gösterebilmek için kaleme alınan Türk Psikiyatristin Divanı adlı kitap tamamen gerçek olayları anlatıyor.
Akıncı, Hiç uyanmak istemeyen zengin kadından 9 yaşında saçları ağaran çocuğa, aile içi çoklu taciz kurbanı kızdan, kurnaz nişanlıdan ergen kocaya, anksiyete bozukluğundan şizofreniye, başı sürekli dönen ‘deli’den cinsel freni patlamış adama kadar Türkiye’den en uçlardaki 70 psikiyatrik vakasını anlattığı kitabınıngelirini Türkiye Kadın Dernekleri federasyonuna bağışladı.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem