19 Mayıs 2024
  • Bursa21°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara17°C

MOTOKROSUN USTALARI

Las Ventas boğa güreşi arenasında boy gösterdiler

Motokrosun ustaları

25 Haziran 2016 Cumartesi 16:03

Serbest stil motokrosun en büyük yıldızları, 85 yıllık tarihi Las Ventas boğa güreşi arenasında tüm hünerlerini gösterdi.

Birbirinden imkansız hareketlerin gerçekleştiği Red Bull X-Fighters Madrid'in 15. yılına özel düzenlenen yarışı Fransız Tom Pagés kazandı ve Red Bull X-Fighters 2016'nın şampiyonu oldu.

Madrid'in büyülü tarihi ortamı, Red Bull X-Fighters'ın 2016 yılındaki tek yarışına ev sahipliği yaptı. Serbest stil motokrosun en önemli isimlerinin yer aldığı mücadeleyi Fransız Tom Pagés kazandı. Kariyerinde üst üste dördüncü kez Madrid'de zafere ulaşarak kırılması güç rekorun sahibi olan Pagés, aynı zamanda Red Bull X-Fighters 2016'nın da şampiyonu oldu.

20 bin İspanyol seyircinin tribünleri doldurduğu gecede geçtiğimiz yılın birincisi Clinton Moore ikinci, Josh Sheehan ise üçüncü oldu. Üst düzey mücadelenin yaşandığı gecede Levi Sherwood dördüncü sırada yer alırken, beşinciliği de ev sahibi pilotlardan Maikel Melero elde etti.

motokros2.jpg

Dany Torres, Rob Adelberg, Taka Higashino, David Rinaldo, Josh Sheehan, Adam Jones, Sebastian Westberg, Tom Robinson Madrid'deki serinin 15'inci yılında Las Ventas'ta mücadele eden diğer isimler oldu.

Madrid'in yenilmez ismi Tom Pagés müsabaka sonrasında yaptığı açıklamada, "Gerçekten çılgın bir geceydi. Buraya gelmeden önce deneyeceğim yeni numaralardan dolayı gergindim. Fakat arenaya çıktığım andan itibaren her şey yolunda gitti. Serbest stil motokros için dünyanın en iyi yer Madrid. Burada olmak çok eğlenceli." dedi.

motokros.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor