21 Mayıs 2025
  • Bursa14°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara11°C

MİT'Çİ BABA DEHŞETİ!

eşi ve çocuğunu burduktan sonra kendini vurdu...

MİT'çi baba dehşeti!

Sabaha karşı, saat 02.00 sıralarında Gemlik İlçesinde meydana gelen olayda Erzurum’dan tayini İzmir’e çıkan MİT mensubu Kenan Şen,beylik tabancasıyla önce eşi Seçil Şen’i ardından kızı Eda Şen’i başlarına tabanca ile birer el ateş etti.

İznini geçirmek için 10 gün önce Gemlik İlçesindeki kayınpederi Osman Sever’in evine gelen ve bir süredir kayınpederinin evinde kalan Kenan Şen, eşi ve kızını vurduktan sonra yanlarına uzanarak kendi kafasına bir el ateş etti.


Silah sesi üzerine uyanan kayınpederinin polise ve sağlık ekiplerine haber vermesiyle dehşet ortaya çıktı.

Olay yerine gelen ekipler Kenan Şen ve Eda Şen’in öldüğünü belirledi. Durumu ağır olan Seçil Şen ise hemen hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgilli soruşturma sürüyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet

Yükleniyor...