14 Mayıs 2024
  • Bursa18°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara15°C

MHP BURSA'DA İSTİFALAR SÜRÜYOR

Eski İlçe başkanı ve beraberindeki grup MHP'den istifa etti

MHP Bursa'da istifalar sürüyor

09 Ağustos 2017 Çarşamba 19:41

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Teşkilatı'nda başlayan toplu istifalara bir yenisi eklendi.Bursa Nilüfer'de 100 dolayındaki MHP üyesi partiden istifa etti.
 
MHP Nilüfer eski İlçe Başkanı Osman Uçar ve yönetimi, “ya yeni bir yol bulacağız ya da yeni bir yol açacağız” diyerek partiden istifa ettiklerini duyurdu.
Bursa son dakika...
 
Milliyetçi Hareket Partisi Nilüfer eski İlçe Başkanı Osman Uçar ve yönetimi, basın açıklaması düzenleyerek partiden istifa ettiklerini kamuoyuna duyurdu. Bursa eski il başkanları Yüksel Yılmaz ve Hasan Toktaş’a yönelik saldırı girişimlerine de tepki gösteren Uçar, “Serserilik ve kabadayılıkla engel olacaklarını sanıyorlar” ifadelerini kullandı.
 
Bursa son dakika...
 
KİRLİ İTTİFAKIN PARÇASI OLMAYACAĞIZ
 
Uçar açıklamasında; "15 yıldır tasallut ve yolsuzluk içinde yolunu kaybetmiş olan AKP iktidarı, 15 Temmuz kalkışmasının ardından, sanki ortaya çıkan manzaranın müsebbibi kendisi değilmiş gibi, kurduğu yeni ve kirli bir ittifak ile toptan bir dayatma rejimine evrilmiştir. Bu süreç, maalesef Milliyetçi Hareket Partisinin de  desteği ile siyasal İslamcıların ve hatta bölücü anlayışın hayalini bile kuramayacakları bir sistem değişikliği ile sonuçlanmıştır. Bu noktadan sonra durup düşünmek gerektiğine inanan ben ve arkadaşlarım uzun süren değerlendirmelerden sonra bu kirli ittifakın bir parçası olmayacağımız konusunda hemfikir olarak bir tavır geliştirmemiz gerektiğine kanaat getirmiş bulunmaktayız." ifadelerini kullandı
 
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet