11 Mayıs 2024
  • Bursa15°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara18°C

MHP BAŞKAN ADAYLARINI AÇIKLADI

MHP 55 başkan adayının ismini açıkladı...

MHP başkan adaylarını açıkladı

10 Ocak 2024 Çarşamba 17:27

MHP, 31 Mart seçimlerinde adaylıkları kesinleşen 2 büyükşehir, 12 il ve 41 ilçe belediye başkan adayı olmak üzere toplam 55 adayın isimlerini açıkladı. MHP, Manisa'da Cengiz Ergün'ü Mersin'de ise Serdar Soydan'ı büyükşehir belediye başkan adayı olarak gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Başkanlığı, partinin 31 Mart seçimlerinde yarışacak  2 büyükşehir, 12 il ve 41 ilçe belediye başkan adayının ismini açıkladı.

Bahçeli'nin onayladığı listeye göre, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Ergün, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı ise Serdar Soydan oldu.
 
Başkanlıktan yapılan yazılı açıklamada "Partimizin yetkili kurullarının yapmış olduğu değerlendirme ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin onayları sonucunda 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde adaylıkları kesinleşen 2 Büyükşehir, 12 il ve 41 Büyükşehir İlçe Belediye Başkan Adayımız olmak üzere toplam 55 adayımızın isim listesi aşağıdadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem