20 Mayıs 2024
  • Bursa21°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara25°C

METEOROLOJİ'DEN FIRTINA UYARISI

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz ile Batı ve Orta Akdeniz için fırtına uyarısında bulundu.

Meteoroloji'den fırtına uyarısı

02 Aralık 2015 Çarşamba 10:46

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz ile Batı ve Orta Akdeniz için fırtına uyarısında bulundu. Denizlere ait meteorolojik uyarı başlığı ile yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

"Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatı yönlerden esecek olan rüzgarın, etkisini artırarak, yarın (Çarşamba) öğle saatlerinden itibaren 6 ila 8 (50-75 km/s) kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın gece saatlerinden itibaren etkisini biraz azaltarak Perşembe günü öğle saatlerine kadar 5 ila 7 (40-60 km/s) kuvvetinde fırtınamsı rüzgar şeklinde esmesi bekleniyor."

"Batı ve Orta Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan esecek olan rüzgarın, etkisini artırarak, yarın (Çarşamba) gece saatlerinden itibaren 6 ila 8 (50-75 km/s) kuvvetinde fırtına, yer yer 9 (75-90 km/s) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın Perşembe günü gece saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin edilmektedir."

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem