24 Aralık 2025
  • Bursa11°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara8°C

MERSİN'DE TESLİM OLAN POLİSLERİN 3'Ü DE SERBEST BIRAKILDI

MERSİN - Mersin'de 52 kişinin serbest bırakılıp 5 kişinin tutuklandığı, aralarında sivillerin de bulunduğu emniyet mensuplarına yönelik operasyonda haklarında gözaltı kararı dolayısıyla savcılı

Mersin'de teslim olan polislerin 3'ü de serbest bırakıldı

MERSİN - Mersin'de 52 kişinin serbest bırakılıp 5 kişinin tutuklandığı, aralarında sivillerin de bulunduğu emniyet mensuplarına yönelik operasyonda haklarında gözaltı kararı dolayısıyla savcılığa teslim olan eski İstihbarat Şube Müdürü Ali İhsan K. ve 2 komiser, mahkemece serbest bırakıldı. Operasyonda serbest bırakılanların sayısı 55'e çıktı.

Mersin'de 52 kişinin serbest bırakılıp 5 kişinin tutuklandığı, aralarında sivillerin de bulunduğu emniyet mensuplarına yönelik operasyonda haklarında gözaltı kararı nedeniyle adliyeye gelerek cumhuriyet savcılığına teslim olan eski İstihbarat Şube Müdürü Ali İhsan K. ile aynı şubede çalışırken yine ihraç edilen komiserler İlyas A. ve İlyas I., ifadelerinin ardından 1. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Burada ifadeleri alınan K., A. ve I., adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı. Eski KOM Müdürü Cemil U. hakkındaki gözaltı kararının ise sürdüğü öğrenildi.
CİHAN

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem