06 Mayıs 2024
  • Bursa18°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara16°C

MADEN FACİASINDA ÖLÜ SAYISI ARTIYOR

Bir işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Maden faciasında ölü sayısı artıyor

22 Kasım 2016 Salı 16:58

Şirvan İlçesi'ne bağlı Maden Köyü'ndeki Bakır madeninde 17 Kasım'da meydana gelen heyelanda toprak altında kalan işçiler için başlatılan arama-kurtarma çalışmaları sürerken, bugün saat 14.40 sıralarında bir işçinin daha cansız bedeni toprak altından çıkarıldı.
 
Şimdiye kadar heyelan Faciasından 7 kişinin cenazesi çıkarılırken, halen toprak altında bulunan 9 kişi için yapılan arama ve kurtarma çalışması sürüyor. Yetkililer, aynı bölgede başka işçilerin de olabileceği ihtimali üzerine, çalışmalarını söz konusu noktada yoğunlaştırırken, çıkarılan ceset, kimlik tespiti ve otopsi için Siirt Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.
 
TOPRAK ALTINDA 9 KİŞİ VAR
 
Siirt'in Şirvan İlçesi'ndeki bakır madeninde geçen perşembe akşamı meydana gelen heyelanda, toplanca kaza toprak altında kalan 16 işçiden, cesedi çıkarılanların sayısı 7'ye ulaştı.
 
Aralıksız devam eden arama- kurtarma çalışmalarında bugün de kamyon şoförü Bedrettin Çaylı'nın cansız bedeni çıkarıldı. Daha önce de ekskavatör operatörü Murat Ant, Şefik Tuncer, Sedat Bulut ve Abdürrahim Sönmezsoy ile kamyon şoförleri Reşit Can ve Abdülbaki Aydın'ın cesetleri çıkarılmıştı.
 
Enkaz altında halen ekskavatör operatörleri Savaş Kızıltan, Kerem Arat, İbrahim Kılıç, ve Kasım Tari, kamyon şoförleri Halil Başer, Muhammet Batumak, Nusret Beyazalma, Yavuz Yıldız ve İsmail Tekin bulunuyor.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem