09 Mayıs 2024
  • Bursa15°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara9°C

KOZA LİONS'TAN ALZHEİMER HASTALARINA DESTEK

Kahvaltı organizasyonunda bir araya geldiler

Koza Lions'tan Alzheimer Hastalarına destek

02 Mart 2017 Perşembe 10:04

Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu'na bağlı Bursa Koza Lions Kulübü üyeleri, Alzheimer Hasta Konukevi yararına düzenlenen kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.
 
9-14 yaş arası 20 piyanistin konuklara resital sunduğu organizasyona, Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu Genel Yönetmeni Dr. Ender Tukay, Koza Lions Kulübü Başkanı Müge Okşan, kulüp üyeleri ve minik piyanistlerin aileleri katıldı.
 
Minik eller tarafından 20 farklı klasik müzik eserinin çalındığı organizasyonda konuşan Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu Genel Yönetmeni Dr. Ender Tukay, misafirlere Lions kulüplerinin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
 
Organizasyonun Alzheimer Hasta Konukevi yararına gerçekleştirildiğini hatırlatan Koza Lions Kulübü Başkanı Müge Okşan ise, "Federasyonumuza bağlı diğer kulüplerimiz ile birlikte en önemli sosyal sorumluluk projelerimizden biri olan Alzheimer Hasta Konukevi yararına etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz. Bu bağlamda burada bizlerle birlikte yer aldığınız için başta Genel Yönetmenimize ve sizlere teşekkür ediyorum" dedi.
 
5-003.jpg
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa