22 Mayıs 2025
  • Bursa33°C
  • İstanbul27°C
  • Ankara27°C

KONTROLSÜZ BİNA YIKIMI KORKUTTU

Kontrolsüz bina yıkımı korkuttu

 Bursa’nın İnegöl ilçesinde eski binanın yıkımı polisi alarma geçirdi. Önlem alınmadan yapılan yıkım çalışmasında doğalgaz istasyonu göçük altında kaldı.

Süleymaniye Mahallesi yeni İnegöl Devlet Hastanesi karşısında bulunan 4 katlı binanın yıkım çalışmaları korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Yıkım çalışması sırasında hiçbir önlem alınmazken, vatandaşlar yıkım yapılan binanın önündeki durakta otobüs bekledi. Durumu fark eden emniyet ekipleri bölgeye gelerek caddeyi yaya ve araç trafiğine tamamen kapattı. Duraklarda otobüs bekleyen vatandaşlar ise polisin uyarısıyla olay yerinden ayrıldı.

Kepçe operatörünün yaptığı yıkımın sonunda ise faciadan dönüldü. Bölgede bulunan doğalgaz istasyonu büyük bir toz bulutu ile göçen binanın enkazının altında kaldı. İstasyonun vanalarının zamanında kapatılması ile olası bir patlama engellenmiş oldu. Diğer yandan doğalgaz vanalarını kapatan doğalgaz şirketi çalışanlarının göçük altından kalmaktan son anda kurtulduğu iddia edildi. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa

Yükleniyor...