KONTROLDEN ÇIKIP TAKLA ATTI.
Bursa'da kontrolden çıkan araç takla attı... O anlar kamerada https://t.co/JxpP0i3DHy pic.twitter.com/LRYv9Aaqhq
— Bursa Bakış (@bursabakis) June 16, 2026
Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada kontrolden çıkan otomobil takla attı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansırken, araçtaki sürücüyü yol kenarında faaliyet gösteren köfte işletme sahibi ve çalışanları kurtardı.
Kaza, Ahmet Türkel Çevreyolu üzerinde bulunan Nene Hatun Mesleki ve Teknik Lisesi Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Yasin E. (21) yönetimindeki 16 PU 747 plakalı otomobil, seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç takla atarak ters döndü.
Bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan kazada araçtaki sürücüyü, yol kenarında faaliyet gösteren köfte işletme sahibi ve çalışanları kurtardı.
Yorumlar
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2015 Bursa Bakış

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.