14 Mayıs 2024
  • Bursa6°C
  • İstanbul9°C
  • Ankara3°C

KKTC'DE ZİYNET SALİ RÜZGARI

PUMA’nın KKTC Milli Futbol Takımı Forma Lansmanı Gecesinde Ziynet Sali Rüzgarı esti!...

KKTC'de Ziynet Sali rüzgarı

02 Eylül 2022 Cuma 14:38

Global spor markası PUMA, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milli Futbol Takımı için tasarladığı formaları görücüye çıkardı. KKTC’nin yeni sezonda giyeceği formalar başarılı sanatçı Ziynet Sali’nin sahne almasıyla tanıtıldı. Kıbrıslı olmasıyla da bilinen Ziynet Sali gecede; KKTC Milli Futbol Takımı’na destek olmak için yeni tasarlanan formaları giyerek de şarkılarını seslendirdi. Etkinliğe katılan KKTC Milli Futbol Takımı’nda oynamış olan 3 kuşak milli futbolcular geceye ayrı bir renk kattı. 

Köklü spor kültürüyle Türk futboluna verdiği desteği daha da genişleterek Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne taşıyan Puma, yeni sezon için KKTC Milli Futbol Takımı için hazırladığı formaları Ziynet Sali’nin sahne aldığı bir etkinlikte tanıttı.

Sesi, şarkıları ve güzelliğiyle büyük beğeni toplayan başarılı sanatçı Ziynet Sali, sahne performansıyla adeta büyüledi. Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı  Hasan Sertoğlu ve PUMA Türkiye Genel Müdürü Taner Seyis’in katılımıyla gerçekleşen etkinlikte tüm misafirler keyifli anlar yaşadı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Magazin