KILIÇDAROĞLU’NDAN BAHÇELİ’YE CEVAP
Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Bahçeli’ye ‘DNA testi’ yanıtı...

04 Ekim 2022 Salı 15:05
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün kendisine DNA testi yaptırmasını tavsiye eden MHP lideri Devlet Bahçeli'nin teklifine yanıt verdi: "Ama bir şartım var. Birlikte yapacağız, kimin ne olduğu ortaya çıksın"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuştu. Grup toplantısı 600 milletvekilini temsilen Türkiye’nin 81 ilinden gelen 600 gencin katılımı ile gerçekleşti…
Sevgili gençler, Türkiye’yi barıştırmak istiyorum. Türkiye’de huzur olsun istiyorum. Türkiye’de her genç bu ülkenin caddelerinde, parklarında özgürce gezsin istiyorum.
Her genç istediği müziği dinlesin, yapsın istiyorum. Türkiye’de her genç düşünce özgürlüğüne sahip olsun, siyasetçileri yeri geldiğinde rahatlıkla eleştirebilsin.
“HEP BERABER HUZUR İÇİNDE YAŞAMAK İSTİYORUZ”
Özgürlük, huzur yani bu ülkede hangi görüşten, inançtan, kimlikten olursa olsun hep beraber huzur içinde yaşamak istiyoruz. Bunun yolunu açmak istiyorum.
Adaletin olmadığı bir yerde gençlik, üretim, düşünce özgürlüğü, hak-hukuk, devlet olmaz. Devleti inşa edeceğiz, adalet üzerine inşa edeceğiz. Mustafa Kemal Atatürk’ün size emanet ettiği Cumhuriyet’i 100. yılda ikinci yüzyıla giderken o Cumhuriyet’i demokrasi ile taçlandıracağız. Bunun sözünü veriyorum size.
“7,5 MİLYON GENCİN TARİHSEL BİR SORUMLULUĞU VAR”
7.5 milyon gencimiz ilk kez sandığa gidip oy kullanacak. 7.5 milyon gencin tarihsel bir sorumluluğu var. Ya bir dikta yönetimine kalıcılık sağlayacağız ya da bir dikta yönetimini demokratik yollarla sonlandıracağız.
İkincide benimle beraber olmaya hazır mısınız? Hazırsanız beraber çalışacağız. Benim kadar çalışmayabilirsiniz. Onu da anlayışla karşılarım. Benim sorumluluğum günün 24 saati çalışmaktır. Gençlik kollarının, kadın kollarının sorumluluğu günün 24 saati çalışmaktır.
Dokunulmayan insana dokunacağız, uğranılmayan eve uğrayacağız. Onların sorunlarını dinleyeceğiz nasıl çözeceğimizi de anlatacağız.
Kavgadan bıktığımızı, saygın bir Türkiye istediğimizi birilerine el avuç açan bir Türkiye değil onuruyla kendi ayakları üzerinde duran bir Türkiye istediğimizi her yerde anlatacağız.
Görevinizin kolay bir görev olmadığını biliyorum, farkındayım. Önünüze engeller çıkarılacak bunun da farkındayım ama sizler Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği Türkiye’nin gençleri her engele aşıp hedefe ulaşma konusunda kararlı ve azimli olmak zorundasınız.
Sesinizi kısmak isteyebilirler. Onun hazırlıklarını yapıyorlar. Dezenformasyon yasası getirdiler. Geçen dönem CHP’liler buna karşı çıktı, geri çektiler. Şimdi ilk önce bu yasa teklifini getiriyorlar. İki tür medya var şu anda.
Bir gazeteciliğin hakkını veren, eleştirel olarak olaylara bakan, gerçekleri topluma aktaran özgürlükçü medya diyoruz. Burada görev yapanlar gerçek anlamda birer gazeteci.
Bu özgür medyada görev alan ve kalemini satmayan bütün gazetecilere buradan selamlarımızı, saygılarımızı gönderiyorum.
Kalemini, dolayısıyla iradesini satan gazetecilere gazeteci denmez. Onun adına da ‘havuz medyası’ diyoruz.
Havuz medyasının neler yaptığını, toplumu nasıl kamplaştırdığını, beğenmediği kendilerini övmediği insanları nasıl düşman ettiklerini gayet iyi biliyoruz. Yalanın her türlüsünü yazabiliyorlar.
Bakın televizyon kanallarına hiçbir AK Partili milletvekili tartışma programlarına katılamaz, katılmıyor zaten.
Çünkü vicdanı olan AK Parti milletvekilleri doğruyu söylerse ne olur diye kaygı içerisindeler. Kalemini satan gazeteci kimlikli insanları çıkarıyorlar. Hiçbirisi gazeteci değil.
''KİMLİĞİM ŞEREFİMDİR”
Sayın Bahçeli bugün ‘Ey Kılıçdaroğlu DNA testi yap’ diye. Vallahi güzel bir öneri ama bir şartım var. Beraber DNA testi yapacağız, kimin ne olduğu çıksın ortaya.
Benim kim olduğumu öğrenmek istiyorsan Konya’nın Akşehir’ine gideceksin. Seyyid Mahmudi Hayrani türbesinde bir Fatiha okuyacaksın.
İki İstanbul Müftülüğüne gideceksin Kuyudi Kadime Arşivi’ne bakacaksın. Benim kim olduğumu öğreneceksin.
DNA testi yapmaktan asla vazgeçmem. Kim olduğumu biliyorum, herkesin kimliği nasıl şerefliyse benim kimliğim de benim şerefimdir.
“SARAY BENİ İYİ DİNLESİN”
Ben ucu nereye varacaksa varsın, bedeli ne olacaksa olsun bu yaraları sarmaya ant içtim, ant. Türkiye barışacak.
Türkiye sadece kendi içinde değil dünyayla barışacak. Birileri uğraşsın. Aday kim, kavga mı var, ayrışma mı, tartışma mı var.. Emin olun gençler, dostlar geliyoruz biz geliyoruz.
Saray beni iyi dinlesin. Kadınların duygularını, inançlarını istismar ettiğiniz yeter bugün kanun teklifimizi Gazi Meclis’imize veriyoruz.
Göreceğiz kim samimi, kim samimi değil. Artık kanunu çıkartalım bu çağ dışı tartışma bitsin. Yüreği yeten peşimden gelsin.
Ülkemizin çok açık yaraları var daha cesur adımlar atmamız gerekecek. Oy hesabı değil huzurun, geleceğin, büyümenin, itibarlı bir Türkiye’nin hesabı için biz bunu yapıyoruz. Omuz omuza yapacağız dostlarım.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdoğan’dan Papa'yı tebrik ettiCumhurbaşkanı Erdoğan’dan Papa 14. Leo’ya tebrik mektubu09 Mayıs 2025 Cuma 17:50GÜNDEM
DEM Parti'den yeni açılım açıklamasıDEM Parti: "Onurlu bir barış ve demokratik çözüm yolunda yeni bir sayfa açılıyor"09 Mayıs 2025 Cuma 17:43GÜNDEM
OSB'de gıda zehirlenmesi: Sayı 225 oldu!inceleme başlatıldı09 Mayıs 2025 Cuma 11:20GÜNDEM
Zirai fon felaketi, gıda fiyatlarını ikiye katladıZirai don felaketi, bazı tüccarlar tarafından fırsata çevrildi09 Mayıs 2025 Cuma 11:13GÜNDEM
Bahçeli ve Peker arasında telefon görüşmesi iddiası!Türkiye'ye dönecek mi?09 Mayıs 2025 Cuma 11:05GÜNDEM
Tuvalette altın dolu kese bulduTuvalette bulduğu altın dolu keseyi polise teslim etti09 Mayıs 2025 Cuma 10:46GÜNDEM
Maydonoz Döner operasyonu: 23 kişi yakalandıFETÖ’yü finanse eden Maydonoz Döner’e yapılan operasyonda 23 şüpheli yakalandı09 Mayıs 2025 Cuma 10:42GÜNDEM
4 milyonluk sahte mama operasyonuPiyasa değeri yaklaşık 4 milyon 300 bin TL olan taklit ürün ele geçirildi09 Mayıs 2025 Cuma 10:24GÜNDEM
Murat Övüç'e hapis istemi! Şal ile çektiği video...Fenomen Murat Övüç’e 4 yıl 6 aya kadar hapis talebi09 Mayıs 2025 Cuma 09:41GÜNDEM
Kardeşini öldürdükten sonra intihar ettiKardeşini silahla öldürdükten sonra intihar etti09 Mayıs 2025 Cuma 09:34GÜNDEM
Bakan duyurdu...Tefeciler yakalandı...Bakan Yerlikaya duyurdu: Tefecilik yapan suç örgütüne karşı 3 ilde düzenlenen operasyonlarda 7 şahıs tutuklandı09 Mayıs 2025 Cuma 09:22GÜNDEM
Saldırıyı müfettişler inceleyecekMüfettişler, Özgür Özel'e gerçekleşen saldırıya ilişkin araştırma yapacak08 Mayıs 2025 Perşembe 10:29GÜNDEM
Bahar Aksu'nun katilleri adliyeye sevk edildiŞişli'de eski eşini öldüren şüpheliyle beraberindeki 3 suç ortağı adliyeye sevk edildi08 Mayıs 2025 Perşembe 10:24GÜNDEM
Mansur Yavaş, profil fotoğrafını Ekrem İmamoğlu yaptıİmamoğlu'nun hesabına erişim engeli getirilmişti...08 Mayıs 2025 Perşembe 10:11GÜNDEM
Kene kabusu başladıHavalar ısındı, kene kabusu başladı08 Mayıs 2025 Perşembe 10:07GÜNDEM
İmamoğlu'nun hesabına erişim engeliİmamoğlu’nun sosyal medya platformu X hesabına erişim engeli getirildi08 Mayıs 2025 Perşembe 09:46GÜNDEM
Teğmenlerin ihracına 'Evet' diyen Tümgeneral terfi ettiİhraca karşı çıkan Korgeneral ise emekli edildi07 Mayıs 2025 Çarşamba 12:08GÜNDEM
Arif Kocabıyık tutuklandıİlave tv Arif Kocabıyık cumhurbaşkanına hakaretten tutuklandı07 Mayıs 2025 Çarşamba 12:01GÜNDEM
Yalova'da çöp evde yangın: 2 ölü 1 yaralıYalova'da çöp evde yangın: 2 ölü, 1 ağır yaralı07 Mayıs 2025 Çarşamba 11:57GÜNDEM
Kapıkule'de milyonluk operasyonKapıkule'de milyonlarca liralık kaçak eşya ele geçirildi07 Mayıs 2025 Çarşamba 11:16GÜNDEM
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2015 Bursa Bakış