04 Mayıs 2024
  • Bursa13°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara17°C

KESTEL'DE YENİ SKANDAL!

Yine Kestel, yine rüşvet iddiaları...

Kestel'de yeni skandal!

17 Haziran 2022 Cuma 12:54

Geçtiğimiz aylarda rüşvet iddialarıyla hakkında suç duyurusunda bulunulan Kestel Belediye başkanı Önder Tanır yeni bir skandalla yine gündemde. Kestel'in 2 farklı mahallesinde yapılan 2 ayrı kaçak yapı için belediyeye rüşvet olarak 2 farklı araç verildiği iddiası ortalığı karıştırdı.

Bursa haber...     


İş insanı Yakup Yamaç Aralık ayında, Bursa'nın Kestel ilçesinde yaptırdığı kaçak lüks villasının yıkımı ile ilgili Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır ve Yardımcısı Haluk Kürel'i 100 bin dolar rüşvet istedikleri gerekçesiyle Cumhuriyet Savcılığı’na şikayet etmişti.


Yine Kestel'de ortaya çıkan yeni skandal ise Ağlaşan mahallesinde yapılan kaçak 3 yapı ve 1 yüzme havuzu karşılığında 'şartsız bağış' olarak belediyeye araç verildiği ayrıca Bursa'da tanınmış bir iş adamının kaçak yapısından ise aynı taktikle 1 adet doblo marka araç alındığı iddia edildi.



Muhalefetin gündeme taşıdığı rüşvet skandallarıyla ilgili Ak Parti'den henüz bir açıklama gelmezken, Önder Tanır isminin parti içinde büyük rahatsızlık yarattığı konuşuluyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet