29 Nisan 2024
  • Bursa17°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara17°C

KAYINVALİDESİ VE BALDIZINI ÖLDÜRDÜ

Antalya'nın Gündoğmuş ilçesinde kayınvalidesi ve 6 yaşındaki baldızını av tüfeğiyle öldürdü

Kayınvalidesi ve baldızını öldürdü

12 Temmuz 2016 Salı 08:43

Antalya'nın Gündoğmuş ilçesinde eşiyle arasının açılmasında sorumlu tuttuğu kayınvalidesi ve 6 yaşındaki baldızını av tüfeğiyle öldüren 24 yaşındaki Kadir G., jandarmaya teslim oldu.

İlçenin Çiçekoluk Mahallesinde meydana gelen olayda, 7 yıl önce amcasının kızı Ayten Gülçelik'i kaçırarak evlenen Kadir G., kayınvalidesi

Şükran Gülçelik (45) ve 6 yaşındaki baldızı Zeynep Kader Gülçelik'i tüfekle vurarak öldürdü.

İddialara göre, Kadir G., eşine şiddet uyguladığı için mahkeme tarafından uzaklaştırma cezası aldı. Mahkeme kararına rağmen şiddetin devam etmesinin ardından genç kadın Antalya Sığınma evine yerleşti. Eşiyle arasındaki problemin sorumlusu olarak kayınvalidesi Şükran Gülçelik'i sorumlu tutan Kadir G., keçileri sağmak için Pelitlidöşek mevkisine giden kayınvalidesi ve baldızını ateş ederek öldürdü. Bu sırada olay yerinde bulunan lisede okuyan diğer baldızı Ayşe Gülçelik, kaçarak köylülere haber verdi.

İhbar üzerine gelen jandarmanın yaptığı incelemenin ardından Zeynep ve Şükran Gürçelik'in cenazeleri morga konuldu. Cinayet zanlısı Kadir.G., ise bir süre sonra jandarmaya giderek teslim oldu. Cenazelerin araca konulması sırasında yakınları sinir krizleri geçirdi.

damat-dehset-sacti.jpgdamat-dehset-sacti-antalya.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3.Sayfa