15 Mayıs 2024
  • Bursa11°C
  • İstanbul11°C
  • Ankara5°C

KATLANABİLİR BİLGİSAYARLAR ÇAĞI BAŞLIYOR

ASUS mühendislerinden kuralları yıkan yeni cihaz..

Katlanabilir bilgisayarlar çağı başlıyor

01 Eylül 2022 Perşembe 10:20

ASUS, dünyanın en 'kompakt' dizüstü bilgisayar serisi olan Zenbook ürün ailesine bir yenisini daha ekledi. Tek cihazda iki OLED ekrana izin veren Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) dünyada bir ilk. 12,5 inçlik katlanabilir monitöre sahip cihaz, 180 derece tamamen açılarak 17,3 inçlik çok yönlü kullanım sunan bir bilgisayara dönüşebiliyor.

Dünyanın lider bilgisayar üreticisi ASUS, Avrupa’nın en büyük tüketici elektroniği IFA’da ASUS mühendislerinin türünün tek örneği olarak geliştirdiği yeni modelini tanıttı. Oldukça ses getiren Zenbook 17 Fold OLED (UX9702), dünyanın ilk 17,3 inç katlanabilir OLED dizüstü bilgisayarı.

Geleneksel bilgisayarlara meydan okuyan 17 Fold, ekranı daha kolay bölmeye ve içeriği düzenlemeye yardımcı olmak için ASUS'un “ScreenXpert 2” yazılımını içeriyor. Katlanır ekranıyla tüm kuralları yıkan cihaz, eşsiz bir izleme deneyimi veya çoklu görevler için geniş bir 17,3 inç ekran sunarken, seyahat halindeyken düzgün bir şekilde katlanarak ultra kompakt 12,5 inç dizüstü bilgisayar haline geliyor. Tek cihaz, sonsuz olanak mottosuyla tasarlanan cihaz, özellikle sürekli hareket halindekilere kesintisiz üretkenlik sağlayarak ideal dengeyi yaratıyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Teknoloji