10 Mayıs 2024
  • Bursa17°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara23°C

KARDEŞİ DE CİNSİYET DEĞİŞTİRDİ

Rüzgar Erkoçların kardeşi Gül Erkoçlar cinsiyet değiştirdi...

Kardeşi de cinsiyet değiştirdi

09 Temmuz 2018 Pazartesi 11:15

Rüzgar Erkoçlar'ın 2013'te olduğu cinsiyet değiştirme ameliyatı magazin gündemine damga vurmuştu. Gündemde yine Erkoçlar var. Ama bu kez Rüzgar değil. Gül Erkoçlar'ın da ağabeyinin izinden gidip cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek olduğu ortaya çıktı.

Türkiye Nil Erkoçlar'ı dizi oyuncusu olarak tanıdı. 2013 yılının şubat ayında Nil Erkoçlar, ameliyatla erkek oldu ve ismini Rüzgar olarak değiştirdi.

Rüzgar Erkoçlar, ameliyattan sonra verdiği röportajda şunları söyledi: ''6 yaşındayken kendimi farklı hissediyordum. 14 yaşında 'Ben erkeğim' demeye başlamıştım. Dünyaya güzel bir kadın olarak geldim. Bu hem ödülüm hem lanetim oldu. Ben imalat hatasıydım. Doğuştan verilmiş biyolojik bedenden kurtulmak, özgürlüğüme kavuşmak istedim.''
Posta'nın haberine göre, Rüzgar Erkoçlar'ın kız kardeşi Gül de ağabeyinin ardından ameliyat geçirerek cinsiyet değiştirdi. Bu durum Rüzgar Erkoçlar'ın düğün fotoğraflarıyla ortaya çıktı.

Erkoçlar ailesinin küçük kızları Gül, düğün günü ortalıkta yokken, her fotoğrafta yer alan esrarengiz erkek dikkat çekmişti. Daha sonra o esrarengiz erkeğin aslında Gül Erkoçlar olduğu ortaya çıktı. Gül Erkoçlar'ın ismini Görkem Batu olarak değiştirdiği öğrenildi.

Rüzgar Erkoçlar, Eylül 2015'te makyöz Tuğba Beyazoğlu ile bir ilişkiye başlamıştı. İkili, 27 Eylül 2017'de de evlenmişti.

En büyük arzusu baba olmak olan Rüzgar Erkoçlar, bu konuyla ilgili ''Tıpta büyük gelişmeler var, neden olmasın?'' diyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Magazin