22 Ekim 2024
  • Bursa15°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara13°C

KARAMAHMUTOĞLU'NDAN KATZ'A KINAMA

Karamahmutoğlu: Davalarla korkutamazsınız, Ümit Özdağ düşmeyecek!...

Karamahmutoğlu'ndan Katz'a kınama

29 Temmuz 2024 Pazartesi 15:18

Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Karamahmutoğlu, konuşmasında İsrail Dışişleri Bakanı İsrael Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik çirkin ve saldırgan ifadelerini kınadı. Karamahmutoğlu, "Ne Türkiye Irak’tır, ne de Türk Cumhurbaşkanı Bağdat’taki Saddam Hüseyin’dir" diyerek Türkiye’nin gücünü vurguladı.

Ayrıca, Türkiye'nin turizm sektöründe yaşanan düşüşe değinen Karamahmutoğlu, Turizm Bakanı’nın kendi işletmelerine odaklandığını, ülke turizmini ileriye taşımak için yeterli çabayı göstermediğini belirtti.

Kıbrıs meselesine de değinen Karamahmutoğlu, AK Parti hükümetini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Kıbrıs politikasındaki tutumlarından dolayı eleştirdi. Karamahmutoğlu, "Kıbrıs bizim için bu değerdedir" diyerek Kıbrıs'ın Türkiye için önemini vurguladı.

Heybeliada Ruhban Okulu konusuna da değinen Karamahmutoğlu, okulun Türk Milli Eğitimine bağlı olarak açılması gerektiğini, aksi takdirde açılmasına izin verilmemesi gerektiğini ifade etti. Karamahmutoğlu, Aile Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın çocuğunu Fransız okulunda okutmasını eleştirerek, bu durumu AKP tabanına şikayet etti.

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’a yönelik saldırılara da değinen Karamahmutoğlu, "Prof. Dr. Ümit Özdağ, bulunduğu konforlu politik alanı terk ederek sorumlu bir yurttaş olarak tek başına toplumun karşısına çıktı. Gelebilecek olan bütün saldırıları göğüslemeye hazırdı" dedi.

Karamahmutoğlu, Ümit Özdağ'a yönelik açılan davaların onu yıldırmayacağını belirterek, "Prof. Dr. Ümit Özdağ düştüğü zaman Zafer Partisi mi düşer? Prof. Dr. Ümit Özdağ düşmeyecek. Prof. Dr. Ümit Özdağ mahpus da olsa düşmeyecek. Siyasi yasaklı hale gelse de düşmeyecek. Prof. Dr. Ümit Özdağ bu politikanın lideridir ve sizin haksız hukuksuz kanunsuz şekilde yargılamalarınız ve vereceğiniz kararlar ne olursa olsun bu politikanın lideri olarak devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Karamahmutoğlu, Ümit Özdağ'ın siyasi yaşamını sürdüreceğini ve Zafer Partisi'nin Türk halkına hizmet etmeye devam edeceğini vurguladı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem