18 Mayıs 2024
  • Bursa24°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara26°C

KARACABEY'DE KENT İÇİ TRAFİĞE ÇÖZÜM

Trafik akışını rahatlatmak adına yeni çalışmalar yapılıyor.

Karacabey'de kent içi trafiğe çözüm

06 Aralık 2018 Perşembe 15:25

BURSA Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kurul kararı kapsamında Karacabey ilçesinde trafik akışını rahatlatmak adına yeni çalışmalar yapılıyor. Çalışmalarla ilçede trafiğin rahatlayacağını belirten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Yeni düzenlemeler ile ilçemizde trafik akışı oldukça rahatlayacak” dedi.

Bursa haber...

Karacabey’de trafik akışını rahatlatmak amacıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kurul kararı kapsamında, bazı cadde ve sokaklarda trafik yönlerinde değişiklikler yapıldı. Abdullahpaşa, Selimiye, Garipçe ve Runguçpaşa mahallelerinde yapılan yön değişikliğinin yanı sıra Yeniköy’de de yön değişikliği ile birlikte ana cadde üzerine bazı noktalara park yasağı getirildi. Göreve geldikleri günden bu yana ilçenin mevcut potansiyelini harekete geçirecek çalışmalara imza attıklarını belirten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, bu kapsamda Karacabey’in trafik yoğunluğunu azaltmak için de yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Çalışma kapsamında ilçenin sahil bölgesi olan Malkara’da da cadde üzerine park yasağı getirildi.

Bursa haber...

'ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATIYORUZ'

Konuyla ilgili açıklama yapan Karacabey Belediye Başkanı Özkan trafik yoğunluğunu azaltmak için yoğun bir şekilde çalışmalara devam ettiklerinin altını çizerek, “Önemli n

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa