21 Eylül 2024
  • Bursa22°C
  • İstanbul22°C
  • Ankara25°C

KAMALAK BURSA'DA

SP lideri İnegöl'de şehit ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Kamalak Bursa'da

13 Eylül 2016 Salı 15:34

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Hakkari Şemdinli'de şehit olan İnegöllü Uzman Çavuş Yavuz Mete'nin ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.
 
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan SP Genel Başkanı Kamalak, "Ne İslam coğrafyası ne de Türkiye bu noktaya gelmemeliydi. Ama gelindi. Askerimize dua ediyoruz. Allah Muaffak kılsın. Çare bellidir; İslam birliğini kurmak. Rabbi, kitabı, peygamberi, kıblesi bir olan insanların bir araya gelmesinden başka çare yok" dedi.
 
Belediyelere kayyum atanmasını da değerlendiren Kamalak, “Hiçbir ülke milletin alın terini, ülkenin bölünmesi için harcanmasına müsaade edemez. Ama burada sorulması icap eden şey şu; sizden önce böyle bir durum var mıydı? Varsa 14 sene sonra mı fark ettiniz? Yoktu çünkü. Şu anda maalesef Suriye politikasını siz ihdas ettiğiniz gibi yanlış bir çözüm süreci yüzünden bölücü terör örgütünü nemalandırdığınız, kuluçka üzerine kuluçkaya yatırıp büyüttüğünüz gibi o belediyeleri de siz çığırından çıkardınız. Bu noktaya gelince başka bir çare yok gözüküyor. Ama çözüm mü? Değil. Biz gönül bağlarını güçlendirmek, gönül köprülerini mutlaka kurmak, desteklemek mecburiyetindeyiz. Şu aşamada niye bu noktaya geldik diye düşünmemiz lazım. Teşhisi doğru koyup, tedaviyi ona göre yapmamız lazım. Yoksa ülke yaşanmaz hale gelir.” diye konuştu.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa