14 Mayıs 2024
  • Bursa18°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara15°C

KAFALAR EKİBİ HASTALANDI

Ünlü Youtube ekibi "Kafalar" film çekimleri sonrası serumluk oldu...

Kafalar ekibi hastalandı

06 Nisan 2022 Çarşamba 11:45

Ünlü youtube ekibi “Kafalar” ikinci filmleri “Kendinden Kaçak” çekimleri sonrası hastalanarak gala öncesi serum takviyesi aldı. Film çekimlerinde yaşadıkları zorluklardan bahseden ekip, “Soğuk bizi çok zorladı. Hatta hepimiz çekimlerde hasta olduk, serum taktırdık. Isıtıcı bantlarla ayakta durduk” dedi.   

Ünlü youtube ekibi Kafalar, 8 Nisan’da vizyona girecek olan ikinci filmleri “ Kendinden Kaçak” çekimlerinde soğuk hava şartlarından dolayı rahatsızlanarak serum takviyesi aldı.

Filmlerinin çekimleri sırasında yaşadıkları zorlukları dile getiren Kafalar ekibi üyeleri Atakan Özyurt, Fatih Yasin ve Bilal Hancı, “Ankara’da bir haftalık bir çekimimiz oldu. Çok soğuktu. Bizim de montlu sahnelerimiz olmadığı için, tişörtlerle olduğumuz anlar oldu sürekli. O soğuğu baya yedik. Soğuk bizi çok zorladı. Bizi sıkıntıya soktu. Hatta hepimiz çekimlerde hasta olduk, serum taktırdık. Sahneyi çekip hemen montumuzu giyiyorduk. Sahne gelince çıkarıyorduk, sahneden çıkınca giyiyorduk. Isıtıcı bantlarla ayakta durduk. Soğuk hava açısından o şekilde bir sıkıntımız oldu” dedi. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Magazin