18 Mayıs 2024
  • Bursa24°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara26°C

KAFA KAFAYA GİRDİLER

Kandıra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 araç kafa kafaya çarpıştı.

Kafa kafaya girdiler

11 Temmuz 2016 Pazartesi 15:56

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kandıra'dan İzmit istikametine seyir halinde olan 08 AR 934 plakalı minibüs, Mustafa İldeniz idaresindeki 54 LN 335 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemlerini aldı. Çarpmanın şiddetiyle 2 araçta bulunanlar araç içerisinde sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaralıları sıkıştıkları araç içerisinden çıkarmak için zamanla yarıştı. İtfaiye ekiplerinin çabasıyla yaralılar sıkıştıkları yerden çıkarıldı.

Yapılan tüm müdahalelere rağmen 54 LN 335 plakalı aracın sürücüsü Mustafa İldeniz yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan Mustafa Demir ile Selahattin Demir'e ise ilk müdahale olay yerine gelen ambulansta yapıldı. Yaralılar daha sonra çevredeki en yakın hastanelere sevk edildi. Yaralılardan Mehmet Demir'in durumunun ağır olduğu öğrenilirken, jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

kaza-002.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3.Sayfa